Beste ouders en leden 

Wanneer u dit berichtje leest zijn ook de inschrijvingen voor de nieuwe leden van start gegaan! Onderaan dit bericht vindt u de link die u naar het inschrijvingsformulier zal leiden. We brengen hieronder nog even de belangrijkste dingen in herinnering. 

Zoals u ziet werken we dit jaar met een inschrijvingssysteem, genaamd “Stamhoofd”. Dit is een handig systeem, dat zowel het comfort van ouders als leiding ten goede komt. 

Ook wat privacy betreft hoeft u zich geen zorgen te maken. Ons systeem is volledig conform de GDPR. 

In “Stamhoofd” wordt nu ook de medische fiche online ingezameld en bewaard. Ook kan u de stand van de betaling van het lidgeld mee opvolgen. Die betaling dient zeker gebeurd te zijn voor 18/10. Indien wij de overschrijving niet hebben kunnen ontvangen voor 18/10 is de inschrijving niet voltooid en gaat uw plaatsje naar het eerstvolgende kind op de wachtlijst. 

Verder zal het systeem zichzelf wel uitwijzen. Indien u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. 

We werken dit jaar met een ledenstop. D.w.z. dat wanneer we ons maximum aantal inschrijven bereikt hebben, er een wachtlijst zal worden opgesteld. Indien er een

plaatsje vrijkomt, bijvoorbeeld door een onvolledige inschrijving of een afzegging, zullen wij het kind in kwestie dan toch nog inschrijven. We hopen natuurlijk dat dit zo min mogelijk nodig zal zijn, maar in ieders belang kiezen wij ervoor om dit zo aan te pakken.

Op zondag 4 oktober (vandaag) is er geen Chiro. Op de 1ste zondag van de maand is er namelijk nooit Chiro. Deze dag reserveren we voor alle familie-, verjaardags- en vriendinnenfeestjes. 

De leiding evalueert de komende weken het verloop van onze vorige coronaproof zondagen en komt nadien met een nog beter plan op de proppen! We houden u, via deze weg, op de hoogte van het verdere verloop van het Chirojaar.

Kinderen die nog niet wensen in te schrijven maar eerst nog eens willen komen proberen, kunnen een mailtje sturen naar [email protected] . Wij zullen dan bekijken of er plaats is in de bubbel en u zo snel mogelijk een antwoord sturen. 

Inschrijvingslink: https://chiro-lint.stamhoofd.be/ 

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, kan u ons altijd contacteren via [email protected].

Met vriendelijke groeten
De leidingsploeg